Dezeen editor-in-chief Marcus Fairs talks to Colin Seah from Ministry of Design about the design of their own office, a former shophouse in Singapore where the rooms and the furniture within them are arranged in rows like a barcode.

Here are some pictures of this Singapore office space. The office makes particular use of contrast between white and black, unsurprisingly due to the name, much like a barcode! There are however some areas of colour used to give the office some excitement, as seen by the meeting room which is almost exclusively all red.

[via Denzeen]

share
About the Author

Related Posts

Organising a meeting between teams across your business can be an arduous task in itself, ensuring...

With emerging technologies driving a major rethink of office design, this year’s Clerkenwell Design...

Happy Ltd new headquarters designed by Woodhouse Workspace Woodhouse Workspace is a family-run...

Leave a Reply