The team behind this project was Gensler, they renovated the office space of WilmerHale a leading Boston law firm. The aim was to make the awkward and difficult floor plan and building design into something modern and elegant.

According to Gensler

Rather than reflect the odd angles of the building, the interior support spaces are oriented to optimize a sense of openness and facilitate interaction.  Common spaces connote a clean, contemporary aesthetic that is linked to the long history of the firm with dark wood accents.

About the Author

Related Posts

Office fires can be caused by anything from faulty machinery to complacent workers. Regardless...

Customer relationship management is often trickier than it seems, and it is also one of the most...

It’s a much-debated topic and a growing trend, but most companies still don’t seem to take a...

Leave a Reply