Storck Asia Pacific is a company based in Singapore, and they planned to renovate their office space in 2012. They awarded the main design and build project to Sennex, a regional leader in strategic planning, interior architecture and consultancy. The concept behind the Singaporean office was to use recycled timber throughout the space, retain the cement floor to give it a raw industrial edge and to add a stunning feature spiral staircase.

As a result of discussion with the client, these 3 elements obviously stand out showing harmony of stunning raw material both timber wall and cement floor with sophisticated design of LED light.

Office in Singapore with wood and cement

Red and blue stairs

 

Office space meeting room

[via]

About the Author

Related Posts

Commercial offices never seem to have a reputation for feeling inviting. Cubicles, white walls,...

Whisper it quietly, but the much-maligned Millennial demographic is about to become the single...

We looked at Coworking Specialisation and niche models in session 4 of the Coworking London...

Leave a Reply